Ponzubakt laks med kinakål og edamamebønner, servert med jasminris og chilimajones
15-20
Laktosefri

Ponzubakt laks med kinakål og edamamebønner, servert med jasminris og chilimajones

Ingredienser

Allergener

fisk, melk, soya, hvete, sesamfrø, sulfitt, egg, sennep

Basisvarene kan inneholde øvrige allergener
Basisvarer
Basisvarer

smør, sukker, salt

Jasminris
jasminris
jasminris
250 g
Ponzubakt laks
ponzusaus
ponzusaus (soya, hvete)
1 pakke
teriyakisaus
teriyakisaus (soya, sesamfrø, hvete)
1 pakke
laksefilet
laksefilet (fisk)
540 g
smør
smør (melk)
1 ss
Basisvare
Kinakål og edamamebønner
ingefær
ingefær
1 bit
gulrøtter
gulrøtter
1 stk
delt kinakål
delt kinakål
400 g
lime
lime
1 stk
edamamebønner
edamamebønner (soya)
1 pakke
sukker
sukker
1 ts
Basisvare
Tilbehør
chilimajones
chilimajones (sulfitt, egg, sennep)
1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
Energi 
799 kCal
Fett 
42 g
Karbohydrater 
66 g
Protein 
39 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.

Slik gjør du

Tips fra kokken
Tips fra kokken: Bland gjerne litt finrevet limeskall (kun det grønne) sammen med kålen for en ekstra frisk smak. Du kan også wokke grønnsakene hvis du heller vil det.