Smakfull høstsuppe med steinovnsbakte rundstykker
3.18 (89)
Under 40 min
12 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Bygg·
- Selleri
Basisvarer:
- Pepper
- salt
- smør
Grønnsaksbuljong
1 pakke
Gulrøtter
2 stk
Sellerirot
1 bit
Kålrot
1 bit
Bakepotet
1 stk
Oregano
1 pakke
Vårløk
1/2 pakke
Byggkorn
125 g
Steinovnsbakte rundstykker
1 pakke
Grønne erter
125 g
Kruspersille
1/2 pakke
Salt
Pepper
Smør
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Del rundstykkene i to før steking og gratiner dem med din favorittost!
Sett stekeovnen på 200 grader.
Sett en kjele med ca. 7,5 dl vann på kok. Ha grønnsaksbuljongen i vannet, og rør om.
Skrell gulrøttene, selleriroten, kålroten og poteten, og kutt alt i terninger på ca. 1 x 1 cm. Skyll vårløken godt i kaldt vann og kutt den i tynne skiver.
Ha basilikum- og oreganokrydderet, grønnsakene fra forrige punkt og byggkornene i kjelen fra punkt 2 når vannet koker. Gi det hele et oppkok, og la det småkoke under lokk i ca. 15 minutter.
Varm rundstykkene i ovnen i 3-4 minutter rett før servering. Server gjerne litt godt smør til rundstykkene.
Ha ertene i suppen når det gjenstår 3-4 minutter av suppens koketid.
Finhakk persillen, og ha den i suppen rett før servering. Smak til suppen med salt og pepper.
Vel bekomme!