Rask chili con carne med jasminris, tortillachips, lettrømme, koriander og lime
15-20
Glutenfri

Rask chili con carne med jasminris, tortillachips, lettrømme, koriander og lime

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • melk

Basisvarer

  • vann
  • olje

Jasminris

jasminris
Jasminris
125 g

Chili con carne

gulrot
Gulrot
1 stk
rød paprika
Rød paprika
1 stk
chili con carne
Chili con carne
600 g
Vann
½-1 dl

Tilbehør

koriander
Koriander
1 bunt
små tortillachips
Små tortillachips
½–1 pakke
lettrømme
Lettrømme (Melk, Laktose)
150 g
lime
Lime
1 stk
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 885 kcal
  • Fett 36 g
  • Karbohydrater 105 g
  • Protein 35 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Har du en avokado liggende? Lag guacamole, og server den til chilien.

  1. Jasminris: Tilbered risen som anvist på pakken.
  2. Chili con carne: Skrell og kutt gulroten i terninger. Skyll og kutt paprikaen i terninger. Varm opp en vid stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek grønnsakene i omtrent 3 minutter. Tilsett chili con carnen og ½–1 dl vann, og kok opp på middels varme under omrøring. La det hele småkoke i omtrent 10 minutter, eller til gryten er gjennomvarm.
  3. Tilbehør: Skyll og grovhakk korianderen. Topp retten med korianderen, tortillachipsene og rømmen ved servering. Kutt limen i båter, og server båtene til retten.