Skreifilet med sprøtt skinn, poteter og brokkoli, servert med pepperonismør og pinjekjerner
15-20
Laktosefri
Glutenfri

Skreifilet med sprøtt skinn, poteter og brokkoli, servert med pepperonismør og pinjekjerner

Ingredienser

Allergener
  • Fisk,
  • melk

Basisvarer

  • smør
  • olje
  • salt
  • pepper

Kokte poteter og brokkoli

småpoteter
Småpoteter
300 g
brokkoli
Brokkoli
1 stk

Pepperonismør med pinjekjerner

pepperoni
Pepperoni
100 g
sjalottløk
Sjalottløk
1 stk
pinjekjerner
Pinjekjerner
1 pakke
Smør (Melk)
2 ss

Skreifilet med sprøtt skinn

skreifilet med skinn
Skreifilet med skinn (Fisk)
325 g
Smør (Melk)
1 ss
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 641 kcal
  • Fett 37 g
  • Karbohydrater 31 g
  • Protein 46 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Ha litt sitronsaft over fisken ved servering for friskere smak.

  1. Kokte poteter: Kok potetene i 15–20 minutter, eller til de er gjennomkokte.
  2. Kokt brokkoli: Del brokkolien i mindre buketter, og skrell og kutt stilken i skiver. Kok brokkolien sammen med potetene de siste 3–4 minuttene av potetenes koketid.
  3. Pepperonismør med pinjekjerner: Skjær pepperonien i strimler. Skrell og kutt løken i skiver. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek pepperonien og løken i 4–5 minutter, eller til løken er gyllen og pepperonien sprø. Ha i pinjekjernene og 2 ss smør når det gjenstår omtrent 1 minutt av steketiden.
  4. Skreifilet med sprøtt skinn: Krydre fisken med salt og pepper. Varm opp en stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek fisken med skinnsiden ned i 3–4 minutter. Snu fisken, og tilsett 1 ss smør. Skru ned til lav varme, og la fisken trekke i smøret i 2–3 minutter, eller til den flaker seg ved et lett trykk med fingeren.
  5. God middag!