Jordskokksuppe med stekt grønnkål, belugalinser og eple
15-20
Vegetar

Jordskokksuppe med stekt grønnkål, belugalinser og eple

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • hvete,
  • gluten,
  • melk

Basisvarer

  • salt
  • pepper
  • olje

Belugalinser

belugalinser
Belugalinser
125 g

Jordskokksuppe

jordskokksuppe
Jordskokksuppe (Melk, Laktose)
1 pakke

Stekte grønnsaker

jordskokk
Jordskokk
250 g
grønt eple
Grønt eple
1 stk
grønnkål
Grønnkål
100 g

Bagetter

grove bagetter
Grove bagetter (Hvete, Gluten)
1 pakke

Topping

bladpersille
Bladpersille
1 bunt
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 1042 kcal
  • Fett 40 g
  • Karbohydrater 133 g
  • Protein 39 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Stek litt hvitløk med grønnsakene for ekstra god smak.

  1. Varm opp stekovnen til 210 grader varmluft. 
  2. Belugalinser: Tilbered belugalinsene som anvist på pakken.
  3. Jordskokksuppe: Varm opp suppen i en kjele på middels varme under omrøring. Smak til med salt og pepper.
  4. Stekte grønnsakerSkrell og del jordskokkene i terninger. Skyll og kutt eplet i små terninger. Varm opp en stor stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek jordskokkene i 2–3 minutter, eller til de har fått litt farge. Ha i grønnkålen og belugalinsene, og stek videre i 2–3 minutter. Krydre med salt og pepper, og vend eplebitene inn i de ferdigstekte grønnsakene rett før servering. 
  5. Bagetter: Tilbered bagettene som anvist på pakken. 
  6. Topping: Skyll og grovhakk persillen. Topp jordskokksuppen med de stekte grønnsakene og persillen.