Vegetar
Urtepanert middagsost fra Røros med eplesalat, bulgur og varme brød
Ny oppskrift
Under 40 min
10 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Egg·
- Hvete·
- Rug·
- Melk
Basisvarer:
- Egg
- hvetemel
- olje
- pepper
- salt
Bladpersille
½ bunt
Panering
75 g
Middagsost
1 pakke
Hvetemel
1 dl
Egg
1 stk
Bulgur
1 pakke
Agurk
1 stk
Rødt eple
1 stk
Rødløk
½–1 stk
Tobladssalat
50 g
Balsamicovinaigrette
1 pakke
Rustikke multibrød
2 stk
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi:
- 910 kcal
- Fett:
- 26 g
- Karbohydrater:
- 125 g
- Protein:
- 45 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Middagsosten kan stekes uten panering hvis du heller vil det, eller serveres kald.
Varm opp stekeovnen til 230 grader varmluft.
Skyll, tørk og finhakk persillen. Bland sammen paneringen og persillen på en tallerken. Ha 1 dl hvetemel på en tallerken. Knekk egget i en vid skål, og visp dem sammen med en gaffel. Vend osten først i hvetemelet, deretter i eggeblandingen og til slutt i paneringen. Ha de panerte osteskivene over på et fat.
Tilbered bulguren som anvist på pakken.
Skyll og kutt agurken og eplet i terninger. Skrell og finhakk rødløken. Skyll salaten, og rist av overflødig vann. Ha grønnsakene og salaten i en serveringsskål og vend inn balsamicovinaigretten.
Varm brødene i ovnen som anvist på pakken.
Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek osteskivene i omtrent 2 minutter på hver side. Krydre med litt salt og pepper.
Vend den ferdigkokte bulguren inn i salaten, og server med den urtepanerte middagsosten og brødene.
Vel bekomme!