Glutenfri
Kylling i mangosaus med tomatsalat og basmatiris, servert med raita
4.53 (516)
Under 20 min
12 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Melk·
- Soya
Basisvarer:
- Pepper
- salt
- soyasaus
- sukker
- vann
Rødløk
½ stk
Finkuttet ingefær, hvitløk og chili
1 pakke
Mangopuré
1 boks
Kokoskrem
1 pakke
Garam masala
½–1 pakke
Cajun sous vide-kyllingfilet
300 g
Vann
½ dl
Soyasaus
1 ss
Basmatiris
125 g
Tomat
1 stk
Agurk
½ stk
Sitron
½–1 stk
Rødløk
½ stk
Sukker
1 ts
Raita
1 pakke
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi:
- 846 kcal
- Fett:
- 39 g
- Karbohydrater:
- 88 g
- Protein:
- 37 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft.
Skrell og grovhakk hele rødløken. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i ingefærblandingen og halvparten av løken. Stek løken 1–2 minutter, til den er blank. Tilsett mangopuréen, kokoskremen, ½ dl vann, 1 ss soyasaus og garam masala-krydderet. Gi det hele et raskt oppkok, og ta pannen av varmen.
Ha kyllingen og kraften fra pakken over i en ildfast form, og hell over mangosausen. Stek det hele midt i ovnen i 12–15 minutter, eller til kyllingen er gjennomvarm.
Tilbered risen som anvist på pakken.
Skyll og kutt tomaten og agurken i terninger. Del sitronen i to. Bland resten av rødløken, saften fra sitronen og 1 ts sukker i en serveringsskål. La rødløken trekke i laken i 5 minutter. Ha i tomaten og agurken, og smak til med salt og pepper.
Server raitaen til retten.
Vel bekomme!