Gratinert tortelloni med tomatsaus, pepperoni og spinat, servert med ruccolasalat
15-20

Gratinert tortelloni med tomatsaus, pepperoni og spinat, servert med ruccolasalat

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • egg,
  • hvete,
  • melk

Basisvarer

  • salt

Gratinert tortelloni

tortelloni med ricotta og spinat
Tortelloni med ricotta og spinat (Egg, Hvete, Melk, Laktose)
1 pakke
spinat
Spinat
50 g
tomatsaus
Tomatsaus
1 pakke
bechamelsaus
Bechamelsaus (Melk, Laktose)
250 g
revet Grande Premium
Revet Grande Premium (Melk, Laktose)
1 pakke
pepperonipølse i skiver
Pepperonipølse i skiver
1 pakke

Ruccolasalat

ruccola
Ruccola
50 g
balsamicovinaigrette
Balsamicovinaigrette
1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 964 kcal
  • Fett 58 g
  • Karbohydrater 74 g
  • Protein 36 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Server gjerne litt godt brød til denne retten.

  1. Varm opp stekeovnen til 230 grader varmluft. 
  2. Gratinert tortelloni: Kok opp en kjele med lettsaltet vann. Tilbered tortellonien som anvist på pakken. Sil av vannet.
  3. Gratinert tortelloni, fortsettelse: Skyll spinaten. Ha tomatsausen i en ildfast form, og fordel den ferdigkokte tortellonien i sausen. Legg spinaten i et lag over tortellonien, og så et lag med bechamelsaus over spinaten. Topp med den revne Grande Premium-osten og pepperonien. Stek formen midt i ovnen i 8–10 minutter, eller til osten er gyllen.
  4. Ruccolasalat: Skyll ruccolaen. Bland sammen ruccolaen og balsamicovinaigretten i en serveringsskål. Du kan også servere balsamicovinaigretten til retten.
  5. God middag!