15-20
Gratinert tortelloni med tomatsaus, pepperoni og spinat, servert med ruccolasalat
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Laktose,
- egg,
- hvete,
- melk
Basisvarer
- salt
Gratinert tortelloni
Tortelloni med ricotta og spinat (Egg, Hvete, Melk, Laktose)
1 pakke
Spinat
50 g
Tomatsaus
1 pakke
Bechamelsaus (Melk, Laktose)
250 g
Revet Grande Premium (Melk, Laktose)
1 pakke
Pepperonipølse i skiver
1 pakke
Ruccolasalat
Ruccola
50 g
Balsamicovinaigrette
1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 964 kcal
- Fett 58 g
- Karbohydrater 74 g
- Protein 36 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Server gjerne litt godt brød til denne retten.
- Varm opp stekeovnen til 230 grader varmluft.
- Gratinert tortelloni: Kok opp en kjele med lettsaltet vann. Tilbered tortellonien som anvist på pakken. Sil av vannet.
- Gratinert tortelloni, fortsettelse: Skyll spinaten. Ha tomatsausen i en ildfast form, og fordel den ferdigkokte tortellonien i sausen. Legg spinaten i et lag over tortellonien, og så et lag med bechamelsaus over spinaten. Topp med den revne Grande Premium-osten og pepperonien. Stek formen midt i ovnen i 8–10 minutter, eller til osten er gyllen.
- Ruccolasalat: Skyll ruccolaen. Bland sammen ruccolaen og balsamicovinaigretten i en serveringsskål. Du kan også servere balsamicovinaigretten til retten.
- God middag!