Kyllingklubber med ovnsbakte rotgrønnsaker og cherrytomater
Ny oppskrift
Under 40 min
8 Ingredienser
Ingredienser
4 pers
4 pers
Allergener:
- Selleri
Basisvarer:
- Olje
- pepper
- salt
- soyasaus
Sellerirot
1 bit
Gulrøtter
400 g
Rød knutekål
1 stk
Gul løk
1 stk
Rosmarin
1 pakke
Kinesisk hvitløk
1/2 stk
Kyllingklubber
1200 g
Cherrytomater
250 g
Soyasaus
Olje
Salt
Pepper
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Server gjerne retten med salat og ris.
Sett stekeovnen på 200 grader.
Skrell selleriroten, gulrøttene og knutekålen. Kutt løken i båter, og kutt selleriroten, gulrøttene og knutekålen i grove biter. Fordel grønnsakene utover et stekebrett, og vend inn rosmarinen og litt olje, salt og pepper.
Skrell og finhakk hvitløken. Bland hvitløken sammen med 5 spiseskjeer soyasaus og litt olje. Vend kyllingen i marinaden, og legg kyllingen og cherrytomatene oppå grønnsakene fra forrige punkt. Stek grønnsakene og kyllingen midt i ovnen i ca. 30 minutter.
Vel bekomme!