Kyllingklubber med ovnsbakte rotgrønnsaker og cherrytomater

Kyllingklubber med ovnsbakte rotgrønnsaker og cherrytomater

Ny oppskrift
Under 40 min
8 Ingredienser

Ingredienser

4 pers
Allergener:
  • Selleri

Basisvarer:
  • Olje
  • pepper
  • salt
  • soyasaus
Sellerirot
1 bit
(Selleri)
Gulrøtter
400 g
Rød knutekål
1 stk
Gul løk
1 stk
Rosmarin
1 pakke
Kinesisk hvitløk
1/2 stk
Kyllingklubber
1200 g
Cherrytomater
250 g
Soyasaus
Olje
Salt
Pepper
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Server gjerne retten med salat og ris.

Sett stekeovnen på 200 grader.
Skrell selleriroten, gulrøttene og knutekålen. Kutt løken i båter, og kutt selleriroten, gulrøttene og knutekålen i grove biter. Fordel grønnsakene utover et stekebrett, og vend inn rosmarinen og litt olje, salt og pepper.
Skrell og finhakk hvitløken. Bland hvitløken sammen med 5 spiseskjeer soyasaus og litt olje. Vend kyllingen i marinaden, og legg kyllingen og cherrytomatene oppå grønnsakene fra forrige punkt. Stek grønnsakene og kyllingen midt i ovnen i ca. 30 minutter.
Vel bekomme!