Stekt fiskepudding med småpoteter, frisk epledressing og agurksalat
3.57 (140)
Under 20 min
7 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Fisk·
- Melk
Basisvarer:
- Sukker
Småpoteter
300 g
Agurk
1 stk
Sitron
1 stk
Norsk eple
1 stk
Lettrømme
1 pakke
Fiskepudding
450 g
Sukker
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Vend litt finrevet sitronskall, sitronsaft og persille inn i epledressingen for ekstra frisk smak!
Kok småpotetene i ca. 15 minutter, eller til de er gjennomkokte.
Skjær agurken i tynne skiver med en ostehøvel eller høvelsiden på et rivjern. Ha agurkskivene i en serveringsskål, og smak til med saft fra ca. 1/4 av sitronen og 1 teskje sukker.
Grovriv eplet på et rivjern. Bland eplet og rømmen sammen i en serveringsskål, og smak til med litt sitronsaft.
Skjær fiskepuddingen i skiver. Varm opp en stekepanne med litt olje til middels høy varme, og stek fiskepuddingen i ca. 2 minutter på hver side, eller til den er gjennomvarm og har en gyllen stekeskorpe.
Kutt resten av sitronen i båter, og server sitronbåtene til retten.
Vel bekomme!