Stekt fiskepudding med småpoteter, frisk epledressing og agurksalat

Stekt fiskepudding med småpoteter, frisk epledressing og agurksalat

3.57 (140)
Under 20 min
7 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Fisk
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Sukker
Småpoteter
300 g
Agurk
1 stk
Sitron
1 stk
Norsk eple
1 stk
Lettrømme
1 pakke
(Melk, Laktose)
Fiskepudding
450 g
(Fisk, Melk, Laktose)
Sukker
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Vend litt finrevet sitronskall, sitronsaft og persille inn i epledressingen for ekstra frisk smak!

Kok småpotetene i ca. 15 minutter, eller til de er gjennomkokte.
Skjær agurken i tynne skiver med en ostehøvel eller høvelsiden på et rivjern. Ha agurkskivene i en serveringsskål, og smak til med saft fra ca. 1/4 av sitronen og 1 teskje sukker.
Grovriv eplet på et rivjern. Bland eplet og rømmen sammen i en serveringsskål, og smak til med litt sitronsaft.
Skjær fiskepuddingen i skiver. Varm opp en stekepanne med litt olje til middels høy varme, og stek fiskepuddingen i ca. 2 minutter på hver side, eller til den er gjennomvarm og har en gyllen stekeskorpe.
Kutt resten av sitronen i båter, og server sitronbåtene til retten.
Vel bekomme!