Indisk kyllinggryte med paprika, ovnsbakte grønnsaker og jasminris

Indisk kyllinggryte med paprika, ovnsbakte grønnsaker og jasminris

3.99 (189)
Under 20 min
6 Ingredienser

Ingredienser

4 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Melk
    ·
  • Selleri

Basisvarer:
  • Olje
  • pepper
  • salt
Jasminris
1 pakke
Brokkoli- og blomkålbuketter
600 g
Rød paprika
1 stk
Strimlet kyllingfilet
600 g
Indisk kyllingsuppe
1 pakke
(Selleri, Melk, Laktose)
Koriander
1 bunt
Olje
Salt
Pepper
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Smak til kyllinggryten med ingefær, kardemomme, spisskummen eller annet krydder!

Sett stekeovnen på 200 grader.
Tilbered risen som anvist på pakken.
Fordel brokkoli- og blomkålbukettene i en stor ildfast form, og vend inn litt olje, salt og pepper. Stek grønnsakene i ovnen i ca. 10 minutter, eller til de er gjennomstekte, men har litt tyggemotstand.
Rens paprikaen og kutt den i staver.
Varm opp en stekegryte med litt olje til middels høy varme. Stek kyllingen i 2-3 minutter, eller til den har fått en gyllen farge. Krydre med salt og pepper underveis i stekingen. Tilsett paprikastavene og den indiske kyllingsuppen, og gi det hele et oppkok. La gryten småkoke i ca. 5 minutter, eller til kyllingen er gjennomkokt.
Grovhakk korianderen og strø den over kyllinggryten ved servering.
Vel bekomme!