Wokket kylling og grønnsaker, servert med grønn currysaus og jasminris
Glutenfri
Laktosefri

Wokket kylling

og grønnsaker, servert med grønn currysaus og jasminris
3.93 (89)
Under 20 min
4 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Soya
    ·
  • Selleri

Basisvarer:
  • Olje
  • pepper
  • salt
Jasminris
150 g
Utbenet kyllinglår u/skinn
350 g
Hverdagsmiks
1 pakke
Grønn currysaus
½–1 pakke
(Soya, Selleri)
Næringsbergening (per porsjon)
Energi:
873 kcal
Fett:
45 g
Karbohydrater:
73 g
Protein:
43 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Lårfileten på kyllingen har mer fett en brystfileten, men dette fettet smelter i stekepannen og bidrar til mørere og saftigere kjøtt, så behold fettet på.

Tilbered risen som anvist på pakken.
 Skjær kyllingen i mindre biter (se tips). Varm opp en stor stekepanne eller wokpanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek kyllingen i 2–3 minutter, til den har fått en jevn stekeskorpe. Legg kyllingen over på en tallerken. Ha litt ny olje i stekepannen, og stek hverdagsmiksen i 2–4 minutter. Ha kyllingen tilbake i pannen, og krydre med salt og pepper.
 Hell sausen over i en liten kjele, og kok opp på middels varme under omrøring. 
Vel bekomme!