Glutenfri
Laktosefri
Wokket kylling
og grønnsaker, servert med grønn currysaus og jasminris3.93 (89)
Under 20 min
4 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Soya·
- Selleri
Basisvarer:
- Olje
- pepper
- salt
Jasminris
150 g
Utbenet kyllinglår u/skinn
350 g
Hverdagsmiks
1 pakke
Grønn currysaus
½–1 pakke
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi:
- 873 kcal
- Fett:
- 45 g
- Karbohydrater:
- 73 g
- Protein:
- 43 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Lårfileten på kyllingen har mer fett en brystfileten, men dette fettet smelter i stekepannen og bidrar til mørere og saftigere kjøtt, så behold fettet på.
Tilbered risen som anvist på pakken.
Skjær kyllingen i mindre biter (se tips). Varm opp en stor stekepanne eller wokpanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek kyllingen i 2–3 minutter, til den har fått en jevn stekeskorpe. Legg kyllingen over på en tallerken. Ha litt ny olje i stekepannen, og stek hverdagsmiksen i 2–4 minutter. Ha kyllingen tilbake i pannen, og krydre med salt og pepper.
Hell sausen over i en liten kjele, og kok opp på middels varme under omrøring.
Vel bekomme!