Spicy wok med kjøttdeig, stekt ris, koriander, nøtter og grønnsaker

Spicy wok med kjøttdeig, stekt ris, koriander, nøtter og grønnsaker

3.84 (79)
Under 20 min
12 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Sesamfrø
    ·
  • Egg
    ·
  • Nøtter

Basisvarer:
  • Olje
  • soyasaus
Basmatiris
1 pakke
Brokkoli
1 stk
Gulrot
1 stk
Koriander
1 bunt
Kjøttdeig
350 g
Sesamfrø
1 pakke
(Sesamfrø)
Chiliflak
1 pakke
Egg
2 stk
(Egg)
Bønnespirer
1 pakke
Grønne erter
125 g
Soyasaus
Olje
Nøttemiks
1 pakke
(Peanøtter, Nøtter)
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Server noen limebåter til woken for ekstra frisk smak!

Tilbered risen som anvist på pakken.
Kutt brokkolien i mindre buketter, og skrell stilken og kutt den skiver. Skrell gulrøttene og grovriv dem på et rivjern. Finhakk korianderen.
Varm opp en stor stekepanne eller en wokpanne med litt olje til høy varme. Stek kjøttdeigen i 4-5 minutter. Tilsett deretter gulrøttene, brokkolien, sesamfrøene og ønsket mengde chiliflakes. Stek videre i noen minutter, og smak til med litt soyasaus.
Varm opp en vid stekepanne eller en wokpanne med litt olje til middels varme. Stek eggene under omrøring i ca. ett minutt. Ha i den ferdigkokte risen, og stek videre, under omrøring, i 5-6 minutter.
Bland den stekte risen sammen med woken fra punkt 3. Ha i korianderen, bønnespirene, ertene og nøttemiksen, og bland godt. Smak til med mer soyasaus om nødvendig.
Vel bekomme!