Svinenakke i sjysaus med stekt squash, grønne erter og potetmos
Glutenfri

Svinenakke i sjysaus

med stekt squash, grønne erter og potetmos
Ny oppskrift
Under 20 min
6 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olje
  • pepper
  • salt
  • smør
Potetmos
500 g
(Melk, Laktose)
Svinenakke i skiver
400 g
Sjysaus
½ pakke
(Melk)
Squash
½–1 stk
Rødløk
½–1 stk
Grønne erter
125 g
Næringsbergening (per porsjon)
Energi:
847 kcal
Fett:
53 g
Karbohydrater:
45 g
Protein:
47 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Smak gjerne til sjysausen med litt grov sennep!

 Legg posen med potetmos i en kjele med vann, kok opp, og la den småkoke i omtrent 10 minutter, eller til resten av retten er klar.
Krydre kjøttet med salt og pepper. Varm opp en stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek kjøttet i 2–3 minutter på hver side til det får en fin stekeskorpe. Tilsett sjysausen, og la kjøttet småkoke i sausen i 2–3 minutter. 
Del squashen i to på lang og deretter i skiver. Skrell og kutt rødløken i båter. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje og smør. Stek squashen og rødløken i 3–4 minutter til det er gyllent. Tilsett ertene det siste minuttet av steketiden, og smak til med salt og pepper.
Vel bekomme!