Glutenfri
Svinenakke i sjysaus
med stekt squash, grønne erter og potetmosNy oppskrift
Under 20 min
6 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Melk
Basisvarer:
- Olje
- pepper
- salt
- smør
Potetmos
500 g
Svinenakke i skiver
400 g
Sjysaus
½ pakke
Squash
½–1 stk
Rødløk
½–1 stk
Grønne erter
125 g
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi:
- 847 kcal
- Fett:
- 53 g
- Karbohydrater:
- 45 g
- Protein:
- 47 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Smak gjerne til sjysausen med litt grov sennep!
Legg posen med potetmos i en kjele med vann, kok opp, og la den småkoke i omtrent 10 minutter, eller til resten av retten er klar.
Krydre kjøttet med salt og pepper. Varm opp en stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek kjøttet i 2–3 minutter på hver side til det får en fin stekeskorpe. Tilsett sjysausen, og la kjøttet småkoke i sausen i 2–3 minutter.
Del squashen i to på lang og deretter i skiver. Skrell og kutt rødløken i båter. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje og smør. Stek squashen og rødløken i 3–4 minutter til det er gyllent. Tilsett ertene det siste minuttet av steketiden, og smak til med salt og pepper.
Vel bekomme!