Svinenakke med ovnsbakte rotgrønnsaker og småpoteter servert med peppersaus

Svinenakke med ovnsbakte rotgrønnsaker og småpoteter servert med peppersaus

3.55 (180)
Under 20 min
4 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Melk
    ·
  • Selleri

Basisvarer:
  • Olje
  • pepper
  • salt
Småpoteter
300 g
Rotgrønnsaker i staver
1 pakke
(Selleri)
Peppersaus
1 pakke
(Melk, Laktose)
Svinenakke
400 g
Olje
Salt
Pepper
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Vend litt finhakkede urter inn med rotgrønnsakene og potetene før servering!

Sett stekeovnen på 240 grader.
Fordel småpotetene og rotgrønnsakene i en ildfast form, og vend inn litt olje, salt og pepper. Stek grønnsakene i ovnen i 18-20 minutter, eller til de er gjennomstekte.
Varm opp sausen i en liten kjele på lav varme. Rør om innimellom.
Varm opp en stekepanne med litt olje til full varme. Krydre kjøttet med salt og pepper. Stek kjøttet i ca. 1 minutt på hver side, skru ned temperaturen til middels høy varme, og stek videre i ca. 2 minutter på hver side, eller til kjøttet er gjennomstekt.
Vel bekomme!