Pasta penne med salsicciadeig i crème fraîche-saus, med stekt aromasopp, ruccola og tomat

Pasta penne med salsicciadeig

i crème fraîche-saus, med stekt aromasopp, ruccola og tomat
Ny oppskrift
Under 20 min
9 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olje
  • pepper
  • salt
  • vann
Liste
Liste
Bilder
Pasta
200 g
(Hvete)
Gul løk
½–1 stk
Salsicciadeig
300 g
Lett crème fraîche
150 g
(Melk, Laktose)
Grønnsaksbuljong
1 pakke
Vann
1–2 dl
Aromasopp
100 g
Ruccola
50 g
Tomat
1 stk
Revet Grande Premium
1 pakke
(Melk, Laktose)
Næringsberegning (per porsjon)
Energi:
883 kcal
Fett:
42 g
Karbohydrater:
78 g
Protein:
49 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Vend ruccolaen inn i kjøttsausen, og stek tomatterningene raskt sammen med soppen for ekstra smak.

Tilbered pastaen som anvist på pakken. 
 Skrell og grovhakk løken. Varm opp en stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek salsicciadeigen i omtrent 1 minutt på hver side. Tilsett løken, og hakk opp kjøttdeigen i mindre biter. Stek videre i 1 minutt, eller til alt er godt brunet.  
 Tilsett crème fraîchen og buljongen, og la det koke i 2 minutter. Spe med 1–2 dl vann (bruk gjerne pastavann), til sausen har ønsket konsistens. Smak til med salt og pepper.  
 Børst soppen fri for jord. Skyll ruccolaen og tomaten. Kutt soppen i skiver, og tomaten i terninger. Varm opp en stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek soppen i omtrent 2 minutter, til den er gyllen. Krydre med salt og pepper.  
 Sil vannet av pastaen når den er ferdigkokt, og vend pastaen inn i kjøttsausen.  
 Topp pastaen med soppen, tomatene og ruccolaen. Dryss over Grande Premium-osten ved servering.
Vel bekomme!