Pasta penne med salsicciadeig
i crème fraîche-saus, med stekt aromasopp, ruccola og tomatNy oppskrift
Under 20 min
9 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Hvete·
- Melk
Basisvarer:
- Olje
- pepper
- salt
- vann
Pasta
200 g
Gul løk
½–1 stk
Salsicciadeig
300 g
Lett crème fraîche
150 g
Grønnsaksbuljong
1 pakke
Vann
1–2 dl
Aromasopp
100 g
Ruccola
50 g
Tomat
1 stk
Revet Grande Premium
1 pakke
Næringsberegning (per porsjon)
- Energi:
- 883 kcal
- Fett:
- 42 g
- Karbohydrater:
- 78 g
- Protein:
- 49 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Vend ruccolaen inn i kjøttsausen, og stek tomatterningene raskt sammen med soppen for ekstra smak.
Tilbered pastaen som anvist på pakken.
Skrell og grovhakk løken. Varm opp en stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek salsicciadeigen i omtrent 1 minutt på hver side. Tilsett løken, og hakk opp kjøttdeigen i mindre biter. Stek videre i 1 minutt, eller til alt er godt brunet.
Tilsett crème fraîchen og buljongen, og la det koke i 2 minutter. Spe med 1–2 dl vann (bruk gjerne pastavann), til sausen har ønsket konsistens. Smak til med salt og pepper.
Børst soppen fri for jord. Skyll ruccolaen og tomaten. Kutt soppen i skiver, og tomaten i terninger. Varm opp en stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek soppen i omtrent 2 minutter, til den er gyllen. Krydre med salt og pepper.
Sil vannet av pastaen når den er ferdigkokt, og vend pastaen inn i kjøttsausen.
Topp pastaen med soppen, tomatene og ruccolaen. Dryss over Grande Premium-osten ved servering.
Vel bekomme!