Pannestekt lyr med gulrotstuing
ovnsbakte småpoteter og brokkoli, servert med baconsmør4.29 (129)
Under 20 min
5 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Fisk·
- Hvete·
- Melk
Basisvarer:
- Bakepapir (kan sløyfes)
- olje
- pepper
- salt
- smør
Brokkoli
1 stk
Småpoteter
300 g
Gulrotstuing
300 g
Lyrfilet
375 g
Baconterninger
150 g
Smør
2 ss
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi:
- 569 kcal
- Fett:
- 21 g
- Karbohydrater:
- 40 g
- Protein:
- 55 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Klem litt sitronsaft over fisken før servering for en friskere smak.
Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft.
Del brokkolien i buketter. Skrell og kutt stilken i skiver. Del potetene i to. Fordel potetene og brokkolien utover et stekebrett med bakepapir, og vend inn litt olje, salt og pepper. Stek grønnsakene midt i ovnen i 18–20 minutter, eller til de er gjennomstekte.
Legg posen med gulrotstuing i en kjele med vann. Kok opp, og la den småkoke i omtrent 10 minutter. Hell gulrotstuingen over i en serveringsskål før servering.
Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Krydre fisken med salt og pepper, og stek den i 2–3 minutter på hver side, eller til den flaker seg ved et lett trykk med fingeren.
Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek baconterningene i 3–4 minutter. Bland inn 2 ss smør, og la det surre på lav varme i 1–2 minutter.
Vel bekomme!