Pannestekt lyr med gulrotstuing, ovnsbakte småpoteter og brokkoli, servert med baconsmør

Pannestekt lyr med gulrotstuing

ovnsbakte småpoteter og brokkoli, servert med baconsmør
4.29 (129)
Under 20 min
5 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Fisk
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Bakepapir (kan sløyfes)
  • olje
  • pepper
  • salt
  • smør
Brokkoli
1 stk
Småpoteter
300 g
Gulrotstuing
300 g
(Hvete, Melk, Laktose)
Lyrfilet
375 g
(Fisk)
Baconterninger
150 g
Smør
2 ss
(Melk)
Næringsbergening (per porsjon)
Energi:
569 kcal
Fett:
21 g
Karbohydrater:
40 g
Protein:
55 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Klem litt sitronsaft over fisken før servering for en friskere smak.

Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft.
 Del brokkolien i buketter. Skrell og kutt stilken i skiver. Del potetene i to. Fordel potetene og brokkolien utover et stekebrett med bakepapir, og vend inn litt olje, salt og pepper. Stek grønnsakene midt i ovnen i 18–20 minutter, eller til de er gjennomstekte.
 Legg posen med gulrotstuing i en kjele med vann. Kok opp, og la den småkoke i omtrent 10 minutter. Hell gulrotstuingen over i en serveringsskål før servering.
Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Krydre fisken med salt og pepper, og stek den i 2–3 minutter på hver side, eller til den flaker seg ved et lett trykk med fingeren.
 Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek baconterningene i 3–4 minutter. Bland inn 2 ss smør, og la det surre på lav varme i 1–2 minutter.
Vel bekomme!