Langtidskokt svinenakke med kremet aromasopp og tyttebær

Langtidskokt svinenakke med kremet aromasopp og tyttebær

Ny oppskrift
Under 12 min
7 Ingredienser

Ingredienser

1 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Gluten

Basisvarer:
    Svinenakke
    (Gluten, Laktose)
    Potetpure
    (Gluten, Laktose)
    Soppsaus
    (Gluten, Laktose)
    Gulrot
    (Gluten, Laktose)
    Kålrot
    (Gluten, Laktose)
    Brokkoli
    (Gluten, Laktose)
    Panering
    (Gluten, Laktose)
    Allergeninformasjon

    Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

    Slik gjør du

    Varm opp stekeovnen til 180 grader.
    Stek retten i ovnen i 10-12 minutter.
    Vel bekomme!