Laktosefri
Vegetar
Nudelwok med soyaglassert tofu
aromasopp og korianderNy oppskrift
Under 20 min
11 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Egg·
- Hvete·
- Peanøtter·
- Nøtter·
- Soya
Basisvarer:
- Olje
- pepper
- salt
Eggenudler
125 g
Stekt norsk tofu
1 pakke
Aromasopp
100 g
Kinesisk wok- og dippsaus
1 pakke
Finkuttet ingefær, hvitløk og chili
½–1 pakke
Wokmiks m/grønnkål
300 g
Grønne erter
1 pakke
Lime
½ stk
Koriander
1 bunt
Lime
½ stk
Peanøtter
1 pakke
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi:
- 834 kcal
- Fett:
- 36 g
- Karbohydrater:
- 78 g
- Protein:
- 50 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Bruk en stor steke- eller wokpanne til å wokke grønnsakene eller wok i flere omganger. Pass på at stekepannen er ordentlig varm før du har i grønnsakene.
Tilbered nudlene som anvist på pakken.
Del tofuen i mindre biter, og tørk den med tørkepapir. Børst soppen fri for jord, og del den i fire. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek soppen og tofuen i 3–4 minutter, vend inn den kinesiske wok- og dippsausen, og la det hele stå på lav varme frem til servering.
Varm opp en stekepanne til høy varme, og stek ingefærblandingen, wokmiksen i 2–4 minutter, eller til grønnsakene har fått litt farge. Vend inn ertene, og stek videre i omtrent 1 minutt. Vend inn de ferdigkokte nudlene, og smak til med salt, pepper og saft fra limen.
Skyll og grovhakk korianderen, og del resten av limen i båter. Ha den ferdigstekte tofuen og soppen med woksausen over de wokkede grønnsakene. Topp det hele med peanøttene og korianderen, og server limebåtene til retten.
Vel bekomme!