Glutenfri
Vegetar
Middelhavspanne med halloumi
servert med bakte grønne bønner og urtedressingNy oppskrift
Under 30 min
8 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Sennep·
- Melk
Basisvarer:
- Bakepapir (kan sløyfes)
- olivenolje
- olje
- pepper
- salt
Squash
1 stk
Rød paprika
1 stk
Rødløk
1 stk
Poteter
350 g
Spinat
50 g
Middelhavskrydder
1 pakke
Halloumi
200 g
Lett urtedressing
75 g
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi:
- 577 kcal
- Fett:
- 31 g
- Karbohydrater:
- 44 g
- Protein:
- 31 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Vend gjerne inn litt finhakket persille i de ovnsbakte grønnsakene før servering.
Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft.
Skyll og del squashen i to på langs, og så i centimetertykke skiver på tvers. Skyll, rens og kutt paprikaen i grove biter. Skrell og kutt løken i båter. Skyll og kutt potetene i båter. Fordel grønnsakene utover et stekebrett med bakepapir, og vend inn litt olivenolje, salt og pepper. Stek grønnsakene i ovnen i omtrent 15 minutter.
Skyll og tørk spinaten. Bland spinaten og middelhavskrydderet med grønnsakene, og stek det hele videre i ovnen i omtrent 5 minutter, eller til grønnsakene er møre.
Skjær halloumien i terninger. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek halloumien i 4–5 minutter, eller til den er gyllen på alle sider.
Bland den ferdigstekte halloumien med grønnsakene, og server urtedressingen til retten.
Vel bekomme!