Middelhavspanne med bakte grønnsaker, halloumi og urtedressing
Glutenfri
Vegetar

Middelhavspanne med halloumi

servert med bakte grønne bønner og urtedressing
Ny oppskrift
Under 30 min
8 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Sennep
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Bakepapir (kan sløyfes)
  • olivenolje
  • olje
  • pepper
  • salt
Squash
1 stk
Rød paprika
1 stk
Rødløk
1 stk
Poteter
350 g
Spinat
50 g
Middelhavskrydder
1 pakke
(Sennep)
Halloumi
200 g
(Melk, Laktose)
Lett urtedressing
75 g
(Melk, Laktose)
Næringsbergening (per porsjon)
Energi:
577 kcal
Fett:
31 g
Karbohydrater:
44 g
Protein:
31 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Vend gjerne inn litt finhakket persille i de ovnsbakte grønnsakene før servering.

Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft. 
Skyll og del squashen i to på langs, og så i centimetertykke skiver på tvers. Skyll, rens og kutt paprikaen i grove biter. Skrell og kutt løken i båter. Skyll og kutt potetene i båter. Fordel grønnsakene utover et stekebrett med bakepapir, og vend inn litt olivenolje, salt og pepper. Stek grønnsakene i ovnen i omtrent 15 minutter.
 Skyll og tørk spinaten. Bland spinaten og middelhavskrydderet med grønnsakene, og stek det hele videre i ovnen i omtrent 5 minutter, eller til grønnsakene er møre. 
 Skjær halloumien i terninger. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek halloumien i 4–5 minutter, eller til den er gyllen på alle sider.
Bland den ferdigstekte halloumien med grønnsakene, og server urtedressingen til retten.
Vel bekomme!