Linguine al limone med aubergine og kapers, servert med ruccola
Vegetar

Linguine al limone

med aubergine og kapers, servert med ruccola
Ny oppskrift
Under 30 min
10 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Egg
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olivenolje
  • olje
  • pepper
  • salt
Liste
Liste
Bilder
Pinjekjerner
1 pakke
Kapers
½ glass
Aubergine
1 stk
Rød paprika
1 stk
Kinesisk hvitløk
½ stk
Pasta
200 g
(Hvete)
Egg
2 stk
(Egg)
Snøfrisk
125 g
(Melk, Laktose)
Sitron
¼ stk
Ruccola
50 g
Olivenolje
1 ss
Næringsberegning (per porsjon)
Energi:
715 kcal
Fett:
31 g
Karbohydrater:
83 g
Protein:
25 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Topp gjerne retten med litt revet smaksrik ost for ekstra god smak.

 Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og rist pinjekjernene i 2–3 minutter, eller til de er gylne. 
Sil laken av kapersen. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek kapersen i 2–3 minutter eller til den er litt sprø. La kapersen renne av seg på et tørkepapir. 
Skyll og kutt auberginen og paprikaen i terninger. Skrell og finhakk hvitløken. Varm opp stekepannen fra punkt 2 til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek auberginen i 2–3 minutter. Vend inn paprikaen og hvitløken, og stek grønnsakene i 2–3 minutter til, eller til auberginen er gyllen og mør.
 Tilbered pastaen som anvist på pakken.
Skill eggeplommene fra eggehvitene. Bland sammen eggeplommene, Snøfrisken, 1 ss olivenolje og litt salt og pepper i en skål. Skyll sitronen, og finriv sitronskallet (kun det gule) på et rivjern. Bland sitronskallet inn i snøfrisksausen, og smak til med saft fra sitronen.
Bland snøfrisksausen inn i den ferdigkokte pastaen. 
 Topp pastaen med de hvitløksstekte grønnsakene, de ristede pinjekjernene, de stekte kapersene og ruccolaen.
Vel bekomme!