Sprøbakt torsk med søtpotetsalat og salat
Ny oppskrift
Under 30 min
11 Ingredienser
Ingredienser
4 pers
4 pers
Allergener:
- Laktose·
- Melk
Basisvarer:
- Olje
- pepper
- salt
Søtpoteter
2 stk
Vårløk
1 pakke
Gressløk
1 pakke
Lett crème fraîche
1 pakke
Sitron
1 stk
Hjertesalat
1 pakke
Rødløk
1 stk
Agurk
1 stk
Tomat
1 stk
Maiskorn
1 pakke
Sprøbakt torsk
2 pakke
Salt
Pepper
Olje
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Ha litt finhakket sylteagurk i søtpotetsalaten for ekstra god smak!
Skrell og kutt søtpotetene i små terninger. Kok søtpotetterningene i 2-4 minutter, eller til de er helt møre. Sil av vannet, og avkjøl søtpotetterningene i kaldt vann i ca. 30 sekunder. Hell deretter av alt vannet.
Finhakk vårløken og gressløken. Bland crème fraîchen sammen med søtpotetterningene, vårløken, gressløken, saft fra sitronen og litt salt og pepper.
Kutt enden av hjertesalaten, skyll bladene i kaldt vann, og kutt salatbladene i grove biter. Kutt rødløken og agurken i skiver. Kutt tomaten i båter, og hell laken av maisen. Bland alt sammen til en salat i en serveringsskål.
Varm opp en stekepanne med litt olje til middels høy varme. Stek fisken i 3-4 minutter på hver side, eller til den er gjennomvarm.
Vel bekomme!