Kylling i sataysaus
med frisk nektarinsalat og jasminrisNy oppskrift
Under 20 min
8 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Hvete·
- Peanøtter·
- Soya
Basisvarer:
- Olivenolje
- olje
- pepper
- salt
- vann
Jasminris
135 g
Hjertesalat
1 stk
Nektarin
1 stk
Lime
½ stk
Hvitløksfedd
1 stk
Skivet kyllingfilet
300 g
Sataysaus
1 pakke
Vann
½ dl
Lime
½ stk
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi:
- 562 kcal
- Fett:
- 10 g
- Karbohydrater:
- 73 g
- Protein:
- 44 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tilbered risen som anvist på pakken.
Skyll hjertesalaten og nektarinen. Kutt salaten i strimler og nektarinen i terninger, og ha dem i en serveringsskål. Klem over saft fra limen, og vend inn litt olivenolje, salt og pepper.
Skrell og finhakk hvitløken. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek hvitløken og kyllingen i omtrent 2 minutter, til kyllingen har fått en stekeskorpe. Krydre med salt og pepper. Tilsett sataysausen og ½ dl vann. Gi det hele et oppkok, og la det trekke på lav varme i omtrent 2 minutter, eller til kyllingen er gjennomtrekt.
Kutt resten av limen i båter, og server dem til retten.
Vel bekomme!