Kylling i sataysaus med frisk nektarinsalat og jasminris

Kylling i sataysaus

med frisk nektarinsalat og jasminris
Ny oppskrift
Under 20 min
8 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Hvete
    ·
  • Peanøtter
    ·
  • Soya

Basisvarer:
  • Olivenolje
  • olje
  • pepper
  • salt
  • vann
Jasminris
135 g
Hjertesalat
1 stk
Nektarin
1 stk
Lime
½ stk
Hvitløksfedd
1 stk
Skivet kyllingfilet
300 g
Sataysaus
1 pakke
(Peanøtter, Soya, Hvete)
Vann
½ dl
Lime
½ stk
Næringsbergening (per porsjon)
Energi:
562 kcal
Fett:
10 g
Karbohydrater:
73 g
Protein:
44 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tilbered risen som anvist på pakken.
 Skyll hjertesalaten og nektarinen. Kutt salaten i strimler og nektarinen i terninger, og ha dem i en serveringsskål. Klem over saft fra limen, og vend inn litt olivenolje, salt og pepper. 
 Skrell og finhakk hvitløken. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek hvitløken og kyllingen i omtrent 2 minutter, til kyllingen har fått en stekeskorpe. Krydre med salt og pepper. Tilsett sataysausen og ½ dl vann. Gi det hele et oppkok, og la det trekke på lav varme i omtrent 2 minutter, eller til kyllingen er gjennomtrekt.
 Kutt resten av limen i båter, og server dem til retten.
Vel bekomme!