Kremet pasta med svinekjøttdeig og brokkoli, toppet med Grana Padano

Kremet pasta med svinekjøttdeig

og brokkoli, toppet med Grana Padano
3.75 (108)
Under 20 min
7 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Egg
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Hvetemel
  • olje
  • pastavann
  • pepper
  • salt
  • vann
Pasta
200 g
(Hvete)
Brokkoli
½–1 stk
Sjalottløk
1 stk
Svinekjøttdeig
350 g
Lett crème fraîche
150 g
(Melk, Laktose)
Grønnsaksbuljong
1 pakke
Vann
1 dl
Hvetemel
½ ss
(Hvete)
Pastavann
½–1 dl
Grana Padano
1 stk
(Egg, Melk)
Næringsbergening (per porsjon)
Energi:
825 kcal
Fett:
30 g
Karbohydrater:
79 g
Protein:
60 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Du kan også servere brokkolien ved siden av.

 Tilbered pastaen som anvist på pakken. Ta vare på ½–1 dl av pastavannet etter at pastaen er ferdigkokt.
 Del brokkolien i små buketter. Skrell og kutt stilken i biter. Skrell og kutt sjalottløken i skiver.
 Varm opp en vid stekepanne eller kjele til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek brokkolien i 2–3 minutter. Smak til med salt og pepper. Ha brokkolien over på en tallerken. Ha litt ny olje i stekepannen, og stek kjøttdeigen sammen med løken i 4–5 minutter. Rør inn ½ ss hvetemel, og tilsett 1 dl vann, crème fraîche og grønnsaksbuljongen. Kok opp, og la det småkoke i 2–3 minutter. Spe på med pastavannet, litt etter litt, til sausen har ønsket konsistens. Vend inn brokkolien det siste minuttet av koketiden (se tips).
 Topp retten med Grana Padano-osten.
Vel bekomme!