Kremet pasta med svinekjøttdeig
og brokkoli, toppet med Grana Padano3.75 (108)
Under 20 min
7 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Egg·
- Hvete·
- Melk
Basisvarer:
- Hvetemel
- olje
- pastavann
- pepper
- salt
- vann
Pasta
200 g
Brokkoli
½–1 stk
Sjalottløk
1 stk
Svinekjøttdeig
350 g
Lett crème fraîche
150 g
Grønnsaksbuljong
1 pakke
Vann
1 dl
Hvetemel
½ ss
Pastavann
½–1 dl
Grana Padano
1 stk
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi:
- 825 kcal
- Fett:
- 30 g
- Karbohydrater:
- 79 g
- Protein:
- 60 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Du kan også servere brokkolien ved siden av.
Tilbered pastaen som anvist på pakken. Ta vare på ½–1 dl av pastavannet etter at pastaen er ferdigkokt.
Del brokkolien i små buketter. Skrell og kutt stilken i biter. Skrell og kutt sjalottløken i skiver.
Varm opp en vid stekepanne eller kjele til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek brokkolien i 2–3 minutter. Smak til med salt og pepper. Ha brokkolien over på en tallerken. Ha litt ny olje i stekepannen, og stek kjøttdeigen sammen med løken i 4–5 minutter. Rør inn ½ ss hvetemel, og tilsett 1 dl vann, crème fraîche og grønnsaksbuljongen. Kok opp, og la det småkoke i 2–3 minutter. Spe på med pastavannet, litt etter litt, til sausen har ønsket konsistens. Vend inn brokkolien det siste minuttet av koketiden (se tips).
Topp retten med Grana Padano-osten.
Vel bekomme!