Grønn kyllingcurry med brokkoli og gulrøtter, servert med jasminris
Glutenfri
Laktosefri

Grønn kyllingcurry

med brokkoli og gulrøtter, servert med jasminris
Ny oppskrift
Under 20 min
5 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Soya
    ·
  • Selleri

Basisvarer:
  • Olje
  • pepper
  • salt
Jasminris
150 g
Brokkoli
1 stk
Gulrøtter
2 stk
Skivet kyllingfilet
400 g
Grønn currysaus
1 pakke
(Soya, Selleri)
Næringsbergening (per porsjon)
Energi:
941 kcal
Fett:
42 g
Karbohydrater:
73 g
Protein:
69 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Server gjerne litt koriander til retten hvis du liker det.

Tilbered risen som anvist på pakken.
 Del brokkolien i små buketter, og skrell og kutt stilken i skiver. Skrell og kutt gulrøttene i skiver. Skjær kyllingen i mindre biter. Varm opp en stor stekepanne eller wokpanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek kyllingen i 3–4 minutter, eller til den er gyllen. Krydre med litt salt og pepper underveis. Tilsett currysausen og grønnsakene, og kok opp. La kyllingcurryen småkoke i 3–4 minutter.
Vel bekomme!