Glutenfri
Laktosefri
Grønn kyllingcurry
med brokkoli og gulrøtter, servert med jasminrisNy oppskrift
Under 20 min
5 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Soya·
- Selleri
Basisvarer:
- Olje
- pepper
- salt
Jasminris
150 g
Brokkoli
1 stk
Gulrøtter
2 stk
Skivet kyllingfilet
400 g
Grønn currysaus
1 pakke
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi:
- 941 kcal
- Fett:
- 42 g
- Karbohydrater:
- 73 g
- Protein:
- 69 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Server gjerne litt koriander til retten hvis du liker det.
Tilbered risen som anvist på pakken.
Del brokkolien i små buketter, og skrell og kutt stilken i skiver. Skrell og kutt gulrøttene i skiver. Skjær kyllingen i mindre biter. Varm opp en stor stekepanne eller wokpanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek kyllingen i 3–4 minutter, eller til den er gyllen. Krydre med litt salt og pepper underveis. Tilsett currysausen og grønnsakene, og kok opp. La kyllingcurryen småkoke i 3–4 minutter.
Vel bekomme!