Sommerkoteletter med bakte rotgrønnsaker, potetbåter og bearnéssaus
Ny oppskrift
Under 40 min
7 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Egg
Basisvarer:
- Bakepapir (kan sløyfes)
- olje
- pepper
- salt
Pastinakk
1 stk
Kålrot
300 g
Poteter
350 g
Rødløk
1 stk
Gul løk
1/2 stk
Sommerkoteletter
500 g
Kruspersille
1 pakke
Bearnéssaus
1 boks
Olje
Salt
Pepper
Bakepapir (kan sløyfes)
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Finhakk et hvitløksfedd og vend det inn med grønnsakene før steking.
Sett stekeovnen på 220 grader.
Skrell og kutt pastinakken og kålroten i staver. Kutt potetene, rødløken og den gule løken i båter. Ha grønnsakene over på et stekebrett med bakepapir, og vend inn litt olje, salt og pepper. Stek grønnsakene i ovnen i 20 -30 minutter.
Skjær gjerne noen snitt i fettranden på kotelettene. Varm opp en stekepanne med litt olje til høy varme. Stek kotelettene i 2-3 minutter på hver side, eller til de er gjennomstekte. Krydre med salt og pepper.
Finhakk kruspersillen, og vend den inn med grønnsakene før servering eller server den ved siden av.
Server med ønsket mengde bearnéssaus.
Vel bekomme!