Pølsegrateng med pasta og mozzarella servert med frisk salat og rømme

Pølsegrateng med pasta og mozzarella servert med frisk salat og rømme

Ny oppskrift
Under 35 min
12 Ingredienser

Ingredienser

4 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Gluten
    ·
  • Melk
    ·
  • Selleri

Basisvarer:
  • Hvetemel
  • olivenolje
  • olje
  • pepper
  • salt
Bratwurst
400 g
Gul løk
1 stk
Kinesisk hvitløk
1 stk
Fusilli tricolore
1 pakke
(Gluten, Selleri)
Basilikum og oregano
1 pose
Tomatpuré
1 boks
Lettrømme
300 g
(Melk, Laktose)
Revet mozzarella
1 pakke
(Melk, Laktose)
Crispisalat
1 stk
Tomat
1 stk
Gul paprika
1 stk
Bladpersille
1 pakke
Hvetemel
2 ss
Olivenolje
Olje
Salt
Pepper
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Har du grønnsaker eller frukt liggende? Kutt opp, og ha i salaten!

Sett stekeovnen på 220 grader.
Skjær pølsene i terninger. Finhakk løken, og skrell og finhakk hvitløken.
Tilbered pastaen som anvist på pakken.
Varm opp en stekepanne med litt olje til middels høy varme. Stek løken, pølsebitene og basilikum- og oreganokrydderet i ca. 3 minutter, til løken er blank. Tilsett tomatpuréen og 2 ss hvetemel, og stek videre i et lite minutt. Spe på med 4 dl vann, litt og litt, under omrøring.
Vend inn halvparten av lettrømmen i pølsefyllet, og smak til med salt og pepper. Ikke la pølsefyllet koke etter at du har tilsatt rømmen.
Bland sammen den ferdigkokte pastaen og pølsefyllet i en ildfast form. Topp gratengen med mozzarellaen, og stek formen i ovnen i ca. 10 minutter.
Skyll og kutt salaten i grove biter, og kutt tomaten og paprikaen i terninger. Ha grønnsakene i en serveringsskål, og smak til med olivenolje, salt og pepper.
Grovhakk bladpersillen, og server den og resten av lettrømmen til retten.
Vel bekomme!