Marinert indrefilet av svin med kremet savoykål og eplebåter

Marinert indrefilet av svin med kremet savoykål og eplebåter

Ny oppskrift
Under 35 min
4 Ingredienser

Ingredienser

4 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olje
  • pepper
  • salt
  • smør
Marinert indrefilet av svin
600 g
Savoykål
1 stk
Lett matfløte
2 dl
(Melk, Laktose)
Norske epler
4 stk
Olje
Salt
Pepper
Smør
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Skvis litt sitronsaft over eplebåtene slik at de holder seg fine og sprø.

Sett stekeovnen på 200 grader.
Varm opp en stekepanne med litt olje til høy varme, og stek kjøttet på alle sider til det har fått en jevn stekeskorpe. Legg kjøttet i en ildfast form og stek formen i ovnen i ca. 20 minutter. Bruk gjerne et steketermometer hvis du har, og stek til kjernetemperaturen er 60 grader.
Kutt savoykålen i strimler. Varm opp en kjele med litt smør til middels høy varme, og stek kålen i ca. 1 minutt. Tilsett fløten, og kok opp. Smak til med salt og pepper.
La kjøttet hvile i ca. 5 minutter når det er ferdigstekt, og skjær det i tynne skiver rett før servering. Kutt eplene i båter. Server indrefileten med den kremede savoykålen og eplebåtene.
Vel bekomme!