Ovnsbakt lange i tomatsaus med asparges og grønn salat
Ny oppskrift
Under 35 min
9 Ingredienser
Ingredienser
4 pers
4 pers
Allergener:
- Laktose·
- Fisk·
- Melk
Basisvarer:
- Olivenolje
- olje
- pepper
- salt
Gul løk
1 stk
Kinesisk hvitløk
1/2 stk
Gulrøtter
400 g
Grønn paprika
1 stk
Langefilet
675 g
Revet ost
1 pakke
Hakkede tomater
2 boks
Asparges
1 bunt
Tobladssalat
1 pakke
Olje
Salt
Pepper
Olivenolje
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Denne retten kan også serveres med fullkornsris!
Sett stekeovnen på 180 grader.
Finhakk løken, og skrell og finhakk hvitløken. Skrell gulrøttene og kutt dem og paprikaen i grove biter.
Legg fisken i en smurt ildfast form, og vend inn den revne osten og litt salt og pepper.
Varm opp en kjele med litt olje til middels varme. Stek løken, hvitløken, gulrøttene og paprikaen til løken er blank. Tilsett de hakkede tomatene, og smak til med salt og pepper. Ha tomatsausen over fisken i den ildfaste formen, og stek formen i ovnen i ca. 20 minutter.
Fjern den harde delen nederst på hver asparges. Kok aspargesene i lettsaltet vann i ca. 2 minutter.
Ha tobladssalaten i en serveringsskål, og vend inn litt olivenolje, salt og pepper.
Server fiskeformen med aspargesene og salaten.
Vel bekomme!