Chicken and chips med salat og aioli

Chicken and chips med salat og aioli

Ny oppskrift
Under 35 min
8 Ingredienser

Ingredienser

4 pers
Allergener:
  • Sulfitt
    ·
  • Egg
    ·
  • Sennep

Basisvarer:
  • Olivenolje
  • olje
  • pepper
  • salt
Søtpoteter
3 stk
Chipotlemiks
1 pakke
Crispy kylling
600 g
Hjertesalat
1 pakke
Agurk
1 stk
Cherrytomater
250 g
Mais
1 pakke
Aioli
1 pakke
(Sulfitt, Egg, Sennep)
Olje
Salt
Pepper
Olivenolje
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Stek søtpotetene på grillfunksjon de siste fem minuttene av steketiden for et ekstra crispy resultat!

Sett stekeovnen på 220 grader.
Skyll søtpotetene og kutt dem i båter. Fordel søtpotetbåtene utover en ildfast form, og vend inn chipotlemiksen og litt olje og salt. Stek formen i ovnen i ca. 20 minutter.
Varm opp en stekepanne med litt olje til middels høy varme. Stek kyllingen i 3-4 minutter på hver side, eller til den er gjennomvarm.
Skyll hjertesalatene i kaldt vann og kutt den i grove biter. Kutt agurken i terninger, og kutt cherrytomatene i to. Sil laken av maisen. Bland alt sammen til en salat, og vend inn litt olivenolje, salt og pepper.
Server retten med aiolien.
Vel bekomme!