Fiskepakker med laks og lange, fargerike grønnsaker, kryddersmør og jasminris
Ny oppskrift
Under 40 min
7 Ingredienser
Ingredienser
4 pers
4 pers
Allergener:
- Laktose·
- Fisk·
- Melk
Basisvarer:
- Aluminiumsfolie
- olivenolje
- soyasaus
Gulrøtter
400 g
Rød paprika
1 stk
Sukkererter
1 pakke
Laksefilet
180 g
Langefilet
450 g
Jasminris
250 g
Kryddersmør
1 pakke
Aluminiumsfolie
Soyasaus
Olivenolje
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Kok risen med karripulver for ekstra smak og farge.
Sett stekeovnen på 200 grader.
Skrell og kutt gulrøttene i skiver. Kutt paprikaen i terninger, og kutt sukkerertene i to. Skjær fisken i terninger.
Tilbered risen som anvist på pakken.
Legg frem fire ark med aluminiumsfolie, og brett opp kantene slik at du har fire aluminiumsskåler. Legg grønnsakene fra punkt 2 i folien, og fordel fisken oppå grønnsakene. Drypp 1 ss olivenolje og 1 ss soyasaus over fisken. Lukk folien helt igjen, og legg fiskepakkene på et stekebrett. Stek brettet i ovnen i 12-15 minutter. Åpne pakkene før servering, og sjekk at fisken er gjennomstekt.
Server med kryddersmøret.
Fun fact! Langen er en torskefisk som har det samme karakteristiske skjegget som torsken selv. Litt usympatisk er det da at den livnærer seg på andre torsker, i tillegg til flyndre, sild og hummer.
Vel bekomme!