Fiskeboller i hvit saus med ovnsbakt blomkål, brokkoli og bacon

Fiskeboller i hvit saus med ovnsbakt blomkål, brokkoli og bacon

3.84 (87)
Under 20 min
4 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Fisk
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Hvetemel
  • melk
  • olje
  • pepper
  • salt
  • smør
Småpoteter
300 g
Brokkoli- og blomkålbuketter
300 g
Bacon
150 g
Fiskeboller med purreløk
400 g
(Fisk, Melk, Laktose)
Smør
2 ss
Hvetemel
2 ss
Melk
2 dl
Salt
Pepper
Olje
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Ha litt revet muskatnøtt i sausen for ekstra god smak!

Sett stekeovnen på 220 grader.
Kok småpotetene i ca. 15 minutter, eller til de er gjennomkokte.
Fordel brokkoli- og blomkålbukettene og baconet i en ildfast form, og vend inn litt olje og pepper. Stek formen i ovnen i 10-12 minutter.
Hell kraften fra fiskebollepakken over i et desilitermål.
Smelt 2 ss smør i en stor kjele, og visp inn 2 ss hvetemel. Spe på med halvparten av fiskebollekraften og 2 dl melk, litt og litt, under omrøring. Gi sausen et oppkok og la den småkoke under omrøring i 2-3 minutter, til den har tyknet litt. Smak til med salt og pepper.
Ha fiskebollene i sausen, og la dem trekke i ca. 5 minutter, eller til de er gjennomvarme.
Vel bekomme!