Pulled pork i pitabrød med friske grønnsaker, rømme og lime

Pulled pork i pitabrød med friske grønnsaker, rømme og lime

3.92 (258)
Under 20 min
9 Ingredienser

Ingredienser

4 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Sennep
    ·
  • Bygg
    ·
  • Fisk
    ·
  • Hvete
    ·
  • Rug
    ·
  • Melk

Basisvarer:
    Pulled pork
    650 g
    Barbecuesaus
    1 pakke
    (Fisk, Sennep, Bygg)
    Hjertesalat
    1 stk
    Rød paprika
    1 stk
    Agurk
    1 stk
    Maiskorn
    1 pakke
    Fullkornspita
    1 pakke
    (Hvete, Rug)
    Lime
    1 stk
    Lettrømme
    1 pakke
    (Melk, Laktose)
    Allergeninformasjon

    Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

    Slik gjør du

    Tips fra kokken:

    Bytt ut barbequesausen med tacokrydder for en annerledes vri!

    Sett stekeovnen på 220 grader.
    Fordel kjøttet i en ildfast form, og stek formen i ovnen i ca. 15 minutter. Riv kjøttet fra hverandre med to gafler og vend inn barbequesausen før servering.
    Skyll hjertesalaten godt i kaldt vann og del den i grove biter. Kutt paprikaen og agurken i terninger, og hell laken av maiskornene. Ha grønnsakene i skåler for servering.
    Fukt pitabrødene med litt vann og varm dem i stekeovnen i 1-2 minutter.
    Kutt limen i båter, og server retten med limebåtene og lettrømmen.
    Vel bekomme!