Pulled pork i pitabrød med friske grønnsaker, rømme og lime
3.92 (258)
Under 20 min
9 Ingredienser
Ingredienser
4 pers
4 pers
Allergener:
- Laktose·
- Sennep·
- Bygg·
- Fisk·
- Hvete·
- Rug·
- Melk
Basisvarer:
Pulled pork
650 g
Barbecuesaus
1 pakke
Hjertesalat
1 stk
Rød paprika
1 stk
Agurk
1 stk
Maiskorn
1 pakke
Fullkornspita
1 pakke
Lime
1 stk
Lettrømme
1 pakke
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Bytt ut barbequesausen med tacokrydder for en annerledes vri!
Sett stekeovnen på 220 grader.
Fordel kjøttet i en ildfast form, og stek formen i ovnen i ca. 15 minutter. Riv kjøttet fra hverandre med to gafler og vend inn barbequesausen før servering.
Skyll hjertesalaten godt i kaldt vann og del den i grove biter. Kutt paprikaen og agurken i terninger, og hell laken av maiskornene. Ha grønnsakene i skåler for servering.
Fukt pitabrødene med litt vann og varm dem i stekeovnen i 1-2 minutter.
Kutt limen i båter, og server retten med limebåtene og lettrømmen.
Vel bekomme!