Wraps med kylling i tikka masala-saus, kålsalat og yoghurtdressing med tomat.
15-20

Wraps med kylling i tikka masala-saus, kålsalat og yoghurtdressing med tomat.

Dette er en variant av den klassiske indiske kyllingcurryen. Her får du tortillalefser fylt med fyldig kyllingcurry, syrlig kål og frisk tomatyoghurt.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • hvete,
  • gluten,
  • cashewnøtter,
  • melk

Basisvarer

  • sukker
  • aluminiumsfolie (kan sløyfes)
  • olje
  • salt

Kålsalat

rødløk
Rødløk
½ stk
sitron
Sitron
½ stk
strimlet kålsalat
Strimlet kålsalat
120 g
Sukker
1 ts

Kylling i tikka masala-saus

skivet kyllingfilet
Skivet kyllingfilet
300 g
rødløk
Rødløk
½ stk
tikka masala-paste
Tikka masala-paste (Cashewnøtter)
½–1 glass
crème fraîche
Crème fraîche (Melk, Laktose)
75–150 g

Tortillalefser

Tortillalefser (Hvete, Gluten)
4 stk

Yoghurtdressing

tomat
Tomat
1 stk
yoghurt naturell
Yoghurt naturell (Melk, Laktose)
½–1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 807 kcal
  • Fett 24 g
  • Karbohydrater 90 g
  • Protein 58 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

  1. Varm opp stekeovnen til 210 grader varmluft.
  2. Kålsalat: Skrell og kutt hele rødløken i tynne skiver. Bland halvparten av rødløken, 1 ts sukker og saften fra ønsket mengde av sitronen i en skål. La løken trekke i marinaden i 5–10 minutter. Vend den strimlede kålsalaten inn i løken rett før servering. 
  3. Tortillalefser: Pakk tortillalefsene inn i aluminiumsfolie, og varm dem i ovnen i omtrent 10 minutter.
  4. Kylling i tikka masala-saus: Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek kyllingen i omtrent 2 minutter. Ha i resten av rødløken, og stek i 1–2 minutter til, eller til løken er blank. Tilsett tikka masala-pasten, og stek videre i omtrent 1 minutt. Ha i crème fraîchen. Gi det hele et raskt oppkok, og ta pannen av varmen. Ha eventuelt litt vann i sausen hvis den blir for tykk. Sjekk at kyllingen er gjennomstekt før servering. 
  5. Yoghurtdressing: Skyll og kutt tomaten i små terninger. Bland tomaten og yoghurten i en serveringsskål, og smak til med litt salt og pepper.
  6. Servering: Fyll tortillalefsene med kålsalaten, kyllingen og yoghurtdressingen.