35-45
Laktosefri
Glutenfri
Sitruskrydret svinefilet med hasselbackpoteter og smørglasert kål med appelsin, servert med rødvinssaus
Ingredienser
4 personer
Allergener
egg, melk
Basisvarene kan inneholde øvrige allergener
Basisvarer
smør, olje, salt, pepper
Hasselbackpoteter | |||
---|---|---|---|
![]() | hvitløksfedd | 1 stk | |
![]() | poteter | 700 g | |
![]() | Grana Padano (egg, melk) | 1 stk |
Sitruskrydret svinefilet | |||
---|---|---|---|
![]() | filetstykke av svin | 600 g | |
![]() | sitruskrydder | 1 pakke |
Smørglasert kål | |||
---|---|---|---|
![]() | rødkål | 300 g | |
![]() | sjalottløk | 1 stk | |
![]() | appelsin | 1 stk | |
![]() | grønnkål | 100 g | |
smør (melk) | 1 ss |
Rødvinssaus | |||
---|---|---|---|
![]() | rødvinssaus (melk) | 1 pakke |
Næringsinnhold per porsjon
- Energi
- 469 kCal
- Fett
- 15 g
- Karbohydrater
- 40 g
- Protein
- 43 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.
Slik gjør du
Tips fra kokken: Bruk steketermometer om du har. Kjøttet skal ha en temperatur på 65–68 grader.