Kinesiske pannekaker fylt med hoisinmarinert kylling og friske grønnsaker
4.06 (175)
Under 20 min
8 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Gluten·
- Soya
Basisvarer:
- Aluminiumsfolie
- olje
- salt
Kyllinglårfilet
400 g
Hjertesalat
1 stk
Agurk
1 stk
Vårløk
1 pakke
Rødløk
1/2 stk
Koriander
1 bunt
Kinesiske pannekaker
1 pakke
Hoisinsaus
1 pakke
Salt
Olje
Aluminiumsfolie
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Server retten med limebåter ved siden av for en friskere smak.
Sett stekeovnen på 240 grader.
Fordel kyllingen i en ildfast form, og vend inn litt salt og olje. Stek kyllingen i ovnen i 15-20 minutter.
Skyll hjertesalaten godt i kaldt vann. Kutt agurken, vårløken, hjertesalaten og rødløken i tynne skiver. Ha grønnsakene i skåler for servering.
Finhakk korianderen.
Pakk de kinesiske pannekakene inn i aluminiumsfolie og varm dem i ovnen i 4-5 minutter.
Riv den ferdigstekte kyllingen i mindre strimler med to gafler, og vend inn hoisinsausen.
Fyll de kinesiske pannekakene med kyllingen og grønnsakene, og server korianderen ved siden av. Nam!
Vel bekomme!