Kyllingfrikadeller med bakt squash, paprika og løk med tzatziki og couscous

Kyllingfrikadeller med bakt squash, paprika og løk med tzatziki og couscous

3.69 (74)
Under 40 min
7 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Bakepapir (kan sløyfes)
  • olje
  • pepper
  • salt
Squash
1 stk
Spisspaprika
1 pakke
Rødløk
1 stk
Kyllingfrikadeller
360 g
Couscous
125 g
(Hvete)
Yoghurt naturell
150 g
(Melk, Laktose)
Tzatzikikrydder
1 pakke
Olje
Salt
Pepper
Bakepapir (kan sløyfes)
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Riv en bit agurk på et rivjern, press ut vannet og bland agurken sammen med tzatzikien.

Sett stekeovnen på 220 grader.
Kutt squashen og paprikaen i biter, og kutt rødløken i båter. Ha grønnsakene i en ildfast eller på et stekebrett med bakepapir, og vend inn litt olje, salt og pepper. Stek grønnsakene i ovnen i ca. 20 minutter. Stek kyllingfrikadellene sammen med grønnsakene i ovnen de siste 10-15 minuttene av grønnsakenes steketid.
Tilbered couscousen som anvist på pakken.
Bland sammen yoghurten og tzatzikikrydderet i en skål.
Vel bekomme!