Fiskesuppe med laks, rotgrønnsaker og gressløk servert med steinovnsbakte rundstykker

Fiskesuppe med laks, rotgrønnsaker og gressløk servert med steinovnsbakte rundstykker

Ny oppskrift
Under 20 min
5 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Fisk
    ·
  • Melk
    ·
  • Selleri

Basisvarer:
    Fiskesuppebase
    1 pakke
    (Fisk, Selleri, Melk, Laktose)
    Steinovnsbakte rundstykker
    1 pakke
    (Laktose)
    Laksefilet
    180 g
    (Fisk)
    Juliennemiks
    1 pakke
    (Selleri)
    Gressløk
    1/2 pakke
    Allergeninformasjon

    Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

    Slik gjør du

    Tips fra kokken:

    Kjør fiskesuppebasen med en stavmikser før du har i grønnsakene og fisken for en luftigere suppe.

    Sett stekeovnen på 200 grader.
    Kok opp fiskesuppebasen i en kjele på middels varme under omrøring. Skru ned til lav varme, og la fiskesuppebasen trekke i ca. 10 minutter.
    Varm rundstykkene i ovnen i 6-10 minutter.
    Skjær fisken i terninger. Ha juliennemiksen og fisketerningene i suppen, og la det hele trekke i ca. 5 minutter.
    Finhakk gressløken, og strø den over suppen før servering.
    Tips! Denne fiskesuppen fungerer supert som en base for videre eksperimentering, enten nå eller neste gang du vil lage den. Ha i den sjømaten og de grønnsakene du vil, og krydre suppen med dine yndlingskrydder!
    Vel bekomme!