Fiskesuppe med laks, rotgrønnsaker og gressløk servert med steinovnsbakte rundstykker
Ny oppskrift
Under 20 min
5 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Fisk·
- Melk·
- Selleri
Basisvarer:
Fiskesuppebase
1 pakke
Steinovnsbakte rundstykker
1 pakke
Laksefilet
180 g
Juliennemiks
1 pakke
Gressløk
1/2 pakke
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Kjør fiskesuppebasen med en stavmikser før du har i grønnsakene og fisken for en luftigere suppe.
Sett stekeovnen på 200 grader.
Kok opp fiskesuppebasen i en kjele på middels varme under omrøring. Skru ned til lav varme, og la fiskesuppebasen trekke i ca. 10 minutter.
Varm rundstykkene i ovnen i 6-10 minutter.
Skjær fisken i terninger. Ha juliennemiksen og fisketerningene i suppen, og la det hele trekke i ca. 5 minutter.
Finhakk gressløken, og strø den over suppen før servering.
Tips! Denne fiskesuppen fungerer supert som en base for videre eksperimentering, enten nå eller neste gang du vil lage den. Ha i den sjømaten og de grønnsakene du vil, og krydre suppen med dine yndlingskrydder!
Vel bekomme!