Ovnsbakt lange med småpoteter, råkostsalat med eple og hollandéssaus
3.24 (153)
Under 20 min
6 Ingredienser
Ingredienser
4 pers
4 pers
Allergener:
- Laktose·
- Egg·
- Fisk
Basisvarer:
- Olje
- pepper
- salt
Småpoteter
600 g
Langefilet
675 g
Hollandéssaus
1 pakke
Gulrot
400 g
Norsk eple
1 stk
Lime
1 stk
Olje
Salt
Pepper
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Stek fisken på høy varme i en stekepanne for en gyllen stekeskorpe. Ha gjerne i litt smør mot slutten.
Sett stekeovnen på 220 grader.
Kok småpotetene i ca. 15 minutter, eller til de er gjennomkokte.
Ha litt olje i bunnen av en ildfast form. Fordel fisken i formen, krydre den med salt og pepper, og stek den i ovnen i 10-12 minutter.
Varm opp hollandéssausen i en kjele på lav varme under omrøring.
Skrell gulrøttene. Grovriv gulrøttene og eplet på et rivjern. Bland gulrøttene og eplet sammen i en serveringsskål, og smak til med saft fra limen.
Vel bekomme!