Wraps med kyllingboller, mais, frisk kålsalat og tomatsalsa
3.71 (92)
Under 20 min
8 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Hvete
Basisvarer:
- Aluminiumsfolie
- olivenolje
- olje
- pepper
- salt
Gulrot
1 stk
Finsnittet rødkål
100 g
Lime
1 stk
Hvetetortillaer
1 pakke
Kyllingboller
1 pakke
Restaurantsalat
1 pakke
Mais
1 pakke
Tomatsalsa
1 beger
Salt
Pepper
Aluminiumsfolie
Olivenolje
Olje
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Kålsalaten forvandles enkelt til en coleslaw hvis du vender inn litt majones!
Sett stekeovnen på 180 grader.
Skrell gulroten og grovriv den på et rivjern. Bland gulroten og den finsnittede rødkålen sammen i en skål, og smak til med salt, pepper, olivenolje og saft fra limen.
Pakk tortillaene inn i aluminiumsfolie og varm dem i ovnen i 4-5 minutter.
Varm opp en stekepanne med litt olje til middels høy varme. Stek kyllingbollene i 4-5 minutter, eller til de er gjennomvarme.
Bland sammen restaurantsalaten og maisen i en skål.
Fyll tortillaene med salaten, maisen, kålsalaten, kyllingbollene og tomatsalsaen.
Vel bekomme!