Kryddersmørbakt torsk, asparges og brokkoli med småpoteter
Ny oppskrift
Under 20 min
5 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Fisk·
- Melk
Basisvarer:
- Olje
- pepper
- salt
Småpoteter
300 g
Brokkoli
1 stk
Asparges
1 bunt
Torskefilet
375 g
Kryddersmør
1 pakke
Salt
Olje
Pepper
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Strø litt finhakket dill over fisken ved servering!
Sett stekeovnen på 220 grader.
Kok småpotetene i 15-20 minutter, eller til de er gjennomkokte.
Del brokkolien i mindre buketter, og skrell og kutt stilken i skiver. Fjern den hvite delen nederst på hver asparges.
Fordel aspargesene og brokkolien i en stor ildfast form, og vend inn litt salt og pepper. Legg fisken oppå grønnsakene, og fordel små klatter av kryddersmøret på toppen av grønnsakene og fisken. Stek formen i ovnen i 10-12 minutter, eller til fisken har begynt å flake seg.
Vel bekomme!