Red rub- og honningmarinerte sommerkoteletter med potetsalat og cherrytomatsalat

Red rub- og honningmarinerte sommerkoteletter med potetsalat og cherrytomatsalat

3.55 (159)
Under 20 min
7 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Egg
    ·
  • Sennep
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Flytende honning
  • olivenolje
  • olje
  • salt
Red rub-krydder
1 pakke
Sommerkoteletter
500 g
Hjertesalat
1 stk
Agurk
1 stk
Rødløk
1 stk
Cherrytomater
250 g
Potetsalat
1 beger
(Egg, Sennep, Melk, Laktose)
Flytende honning
Salt
Olje
Olivenolje
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

La kjøttet marineres i 10-15 minutter før steking for mer smak.

Bland sammen 2 ss flytende honning, 3 ss olje, red rub-krydderet og litt salt i en liten skål.
Gni kotelettene inn med marinaden fra punkt 1.
Skyll hjertesalaten og del den i grove biter. Kutt agurken og rødløken i skiver. Bland hjertesalaten, agurken, rødløken og cherrytomatene sammen i en salatbolle, og smak til med olivenolje og salt.
Varm opp en stor stekepanne med litt olje til middels høy varme. Stek sommerkotelettene i 3-4 minutter på hver side.
Server sommerkotelettene med cherrytomatsalaten og potetsalaten. Nam!
Fun fact! Red rub er en populær krydderblanding som brukes for å smaksette kjøtt og kylling. Vår versjon inneholder paprika, ingefær og chili. Prøv å smake til med mer av disse krydderne, eller tilsett dine egne favoritter i blandingen hvis du er i det eksperimentelle hjørnet!
Vel bekomme!