Smørstekte karbonader, pasta med smak av skog, stekte grønnsaker, sopp og grønnkål

Smørstekte karbonader,

pasta med smak av skog, stekte grønnsaker, sopp og grønnkål
Ny oppskrift
Under 30 min
9 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olje
  • pepper
  • salt
  • smør
Pasta
200 g
(Hvete)
Soppsaus
1 pakke
(Soya, Hvete, Melk, Laktose)
Sitron
½ stk
Sjalottløk
1 stk
Aromasopp
200 g
Gulrøtter
2 stk
Brokkolistilker og grønnkål
200 g
Grove karbonader m/løk
360 g
(Melk, Laktose)
Smør
1 ss
(Melk)
Sitronskall
1 ss
Næringsbergening (per porsjon)
Energi:
932 kcal
Fett:
39 g
Karbohydrater:
101 g
Protein:
44 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Hvis du ønsker å forenkle retten, kan karbonadene kuttes i mindre biter og stekes sammen med soppen og grønnsakene. Server gjerne skogsbær, for eksempel tyttebær eller blåbær til retten.

 Tilbered pastaen som anvist på pakken.
Skrell og grovhakk sjalottløken. Børst soppen fri for jord, og del den i fire. Skrell og kutt gulrøttene i tynne staver.   
 Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek soppen, løken og gulrotstavene i 2 minutter. Tilsett brokkolistilkene og grønnkålen, og stek videre i 2 minutter. Krydre med salt og pepper. Ha det hele over i en serveringsskål.  
 Varm opp stekepannen til middels høy varme, og ha i 1 ss smør og litt ny olje. Stek karbonadene i 2–3 minutter på hver side. 
 Sil vannet av den ferdigkokte pastaen. Ha soppsausen i kjelen, og kok raskt opp. Skyll sitronen, del den i to, og press over saften fra halve sitronen. Smak til med salt og pepper, og vend pastaen inn i sausen.
 Finriv sitronskallet (kun det gule) over retten ved servering.  
Vel bekomme!