Fiskespyd med rødløk, squash og tomat servert med couscous og tzatziki

Fiskespyd med rødløk, squash og tomat servert med couscous og tzatziki

Ny oppskrift
Under 35 min
8 Ingredienser

Ingredienser

4 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Egg
    ·
  • Sennep
    ·
  • Fisk
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olivenolje
  • olje
  • pepper
  • salt
Tomater
2 stk
Rødløk
1 stk
Squash
1 stk
Laksefilet
325 g
(Fisk)
Lyrfilet
375 g
(Fisk)
Grillspyd
1 pakke
Couscous med urter
1 pakke
(Hvete)
Tzatziki
1 pakke
(Egg, Sennep, Melk, Laktose)
Salt
Pepper
Olje
Olivenolje
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Fisken og grønnsakene kan også grilles i aluminiumsfolie!

Fyr grillen. Se punkt 6 hvis du ikke ønsker å grille.
Kutt tomatene og rødløken i båter. Kutt squashen og fisken i like store terninger. Fordel grønnsakene og fisken på grillspyd, og krydre med salt og pepper.
Tilbered couscousen som anvist på pakken. Vend inn litt olivenolje før servering.
Grill fiskespydene i 2-3 minutter på hver side.
Server med tzatzikien.
Sett stekeovnen på 220 grader. Følg punkt 2 og 3. Legg fiskespydene i en smurt ildfast form, og stek formen i ovnen i 10-15 minutter, eller til fisken er gjennomstekt.
Vel bekomme!