Fiskespyd med rødløk, squash og tomat servert med couscous og tzatziki
Ny oppskrift
Under 35 min
8 Ingredienser
Ingredienser
4 pers
4 pers
Allergener:
- Laktose·
- Egg·
- Sennep·
- Fisk·
- Hvete·
- Melk
Basisvarer:
- Olivenolje
- olje
- pepper
- salt
Tomater
2 stk
Rødløk
1 stk
Squash
1 stk
Laksefilet
325 g
Lyrfilet
375 g
Grillspyd
1 pakke
Couscous med urter
1 pakke
Tzatziki
1 pakke
Salt
Pepper
Olje
Olivenolje
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Fisken og grønnsakene kan også grilles i aluminiumsfolie!
Fyr grillen. Se punkt 6 hvis du ikke ønsker å grille.
Kutt tomatene og rødløken i båter. Kutt squashen og fisken i like store terninger. Fordel grønnsakene og fisken på grillspyd, og krydre med salt og pepper.
Tilbered couscousen som anvist på pakken. Vend inn litt olivenolje før servering.
Grill fiskespydene i 2-3 minutter på hver side.
Server med tzatzikien.
Sett stekeovnen på 220 grader. Følg punkt 2 og 3. Legg fiskespydene i en smurt ildfast form, og stek formen i ovnen i 10-15 minutter, eller til fisken er gjennomstekt.
Vel bekomme!