Grillet indrefilet av svin med spicy potetsalat, maiskolber og tomat

Grillet indrefilet av svin med spicy potetsalat, maiskolber og tomat

4.07 (67)
Under 35 min
7 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Sulfitt
    ·
  • Egg
    ·
  • Sennep

Basisvarer:
  • Olje
  • pepper
  • salt
  • smør
Småpoteter
300 g
Tomat
1 stk
Rødløk
1 stk
Marinert indrefilet av svin
300 g
Chilimajones
1 pakke
(Sulfitt, Egg, Sennep)
Maiskolber
1 pakke
Koriander
1/2 bunt
Salt
Pepper
Olje
Smør
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Rull sammen korianderen før du finhakker den. Slik får du jevne, små biter.

Fyr grillen. Se punkt 6 hvis du ikke ønsker å grille.
Kok potetene i ca. 20 minutter, eller til de er gjennomkokte. Sil av vannet, og avkjøl potetene i kaldt vann.
Kutt tomaten i terninger, og finhakk rødløken og korianderen. Bland tomaten, rødløken, korianderen og chilimajonesen sammen med potetene i en serveringsskål.
Skjær indrefileten i to på langs, og krydre den med salt og pepper. Grill kjøttet i 4-5 minutter på hver side, og la det deretter hvile i ca. 5 minutter.
Grill maiskolbene i 2-3 minutter på hver side.
Sett stekeovnen på 220 grader. Følg punkt 2 og 3. Skjær indrefileten i to på langs. Varm opp en stekepanne med litt olje til høy varme, og stek indrefiletstykkene i 1-2 minutter på hver side. Legg indrefiletstykkene i en smurt ildfast form, og stek formen i ovnen i 10-12 minutter. Bruk gjerne et steketermometer i indrefileten. Når kjernetemperaturen er ca. 60 grader, er kjøttet ferdig. La kjøttet hvile i 3-4 minutter før servering. Stek maiskolbene i samme stekepanne, øs over smør, og krydre med salt og pepper.
Vel bekomme!