Fiskekaker med sennepsmarinerte poteter, agurksalat og urtedressing
15-20
Glutenfri

Fiskekaker med sennepsmarinerte poteter, agurksalat og urtedressing

Ingredienser

Allergener

sulfitt, sennep, fisk, melk

Basisvarene kan inneholde øvrige allergener
Basisvarer
Basisvarer

sukker, olje

Sennepsmarinerte poteter
småpoteter
småpoteter
600 g
sennepsvinaigrette
sennepsvinaigrette (sulfitt, sennep)
1 pakke
dill
dill
½ bunter
Agurksalat
dill
dill
½ bunter
agurk
agurk
2 stk
sitron
sitron
1 stk
sukker
sukker
1 ss
Basisvare
Fiskekaker
fiskekaker
fiskekaker (fisk, melk)
720 g
Tilbehør
sitron
sitron
1 stk
urtedressing
urtedressing (melk)
1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
Energi 
493 kCal
Fett 
21 g
Karbohydrater 
47 g
Protein 
28 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.

Slik gjør du

Tips fra kokken
Tips fra kokken: Smak til de sennepsmarinerte potetene med litt flytende honning.