Karrigryte med kylling, paprika, eple og gressløk servert med ris
3.94 (202)
Under 30 min
12 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
Basisvarer:
- Olje
- pepper
- salt
Gul løk
1 stk
Rød paprika
1 stk
Rød chili
1/2 stk
Basmatiris
1 pakke
Strimlet kyllingfilet
350 g
Kokosmelk
2 dl
Karri
1 pakke
Hønsebuljong
1 pakke
Grønt eple
1 stk
Gressløk
1 pakke
Mangochutney
1 glass
Olje
Salt
Pepper
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Kok risen med litt karri eller gurkemeie. Risen får en gulfarge som gir retten et ekstra innbydende utseende!
Finhakk løken, paprikaen og chilien.
Tilbered risen som anvist på pakken.
Varm opp en stekepanne med litt olje til høy varme. Stek kyllingen i 2-3 minutter, til den har fått en fin stekeskorpe. Ha i løken, paprikaen og chilien, og stek videre i 2-3 minutter. Tilsett kokosmelken, karrikrydderet, hønsebuljongen og 2 dl vann, kok opp, og la det hele småkoke i 5-6 minutter. Smak til med salt og pepper.
Kutt eplet i terninger, og finhakk gressløken.
Vend epleterningene inn i karrigryten rett før servering, og topp med gressløken. Server mangochutneyen ved siden av.
Vel bekomme!