Kebab i pitabrød med tzatziki og couscoussalat med rødløk og fetaost

Kebab i pitabrød med tzatziki og couscoussalat med rødløk og fetaost

3.81 (208)
Under 35 min
11 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Hvete
    ·
  • Rug
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olivenolje
  • olje
  • salt
Kjøttdeig
350 g
Tyrkisk krydder
1 pakke
Chiliflak
1 pakke
Agurk
1 stk
Tomat
1 stk
Rødløk
1 stk
Fetaost
1 pakke
(Melk, Laktose)
Couscous med urter
1 pakke
(Hvete)
Yoghurt naturell
1 pakke
(Melk, Laktose)
Tzatzikikrydder
1 pakke
Pitabrød
1 pakke
(Hvete, Rug)
Olje
Olivenolje
Salt
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Ha litt finhakket hvitløk og mynte i tzatzikien.

Sett stekeovnen på 220 grader.
Bland kjøttdeigen sammen med det tyrkiske krydderet, chiliflakesene og litt salt i en bolle. Form kjøttdeigblandingen til ca. 4 avlange kjøttboller.
Varm opp en stekepanne med litt olje til høy varme. Stek de avlange kjøttbollene fra forrige punkt i ca. 2 minutter på hver side. Ha kjøttbollene over i en ildfast form, og stek formen i ovnen i 7-8 minutter.
Kutt agurken og tomaten i terninger, og kutt rødløken i tynne skiver. Skjær fetaosten i terninger. Bland alt sammen i en salatbolle, og vend inn litt olivenolje og salt.
Tilbered couscousen som anvist på pakken.
Bland yoghurten sammen med tzatzikikrydderet og litt salt i en serveringsskål.
Fukt pitabrødene med litt vann, og varm dem i ovnen i 2-3 minutter.
Bland couscousen sammen med salaten fra punkt 4.
Fyll pitabrødene med kebabene, tzatzikien og couscoussalaten. Afiyet olsun!
Vel bekomme!