Kyllingklubber med stekte grønnsaker, ris og chilisaus

Kyllingklubber med stekte grønnsaker, ris og chilisaus

Ny oppskrift
Under 35 min
6 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:

    Basisvarer:
    • Olje
    • pepper
    • salt
    Kyllinglårklubber
    600 g
    Ris
    125 g
    Brokkoli
    1/2 stk
    Rødløk
    1/2 stk
    Gul paprika
    1/2 stk
    Sweet chili-saus
    1 beger
    Olje
    Salt
    Pepper
    Allergeninformasjon

    Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

    Slik gjør du

    Tips fra kokken:

    Ha chilisausen i stekepannen med grønnsakene når de er ferdigstekte.

    Sett stekeovnen på 220 grader.
    Fordel kyllingklubbene på et stekebrett eller i en ildfast form, og vend dem i litt olje, salt og pepper. Stek kyllingklubbene i ovnen i 25-30 minutter, eller til de er gjennomvarme.
    Tilbered risen som anvist på pakken.
    Kutt brokkolien i buketter, kutt løken i skiver og kutt paprikaen i staver.
    Varm opp en stekepanne eller en wokpanne med litt olje til middels høy varme. Stek brokkolien i ca. 3 minutter til den har fått litt farge. Ha i rødløken og paprikaen, og stek videre i ca. 2 minutter. Krydre med salt og pepper.
    Server retten med chilisausen.
    Vel bekomme!