Kyllingklubber med stekte grønnsaker, ris og chilisaus
Ny oppskrift
Under 35 min
6 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
Basisvarer:
- Olje
- pepper
- salt
Kyllinglårklubber
600 g
Ris
125 g
Brokkoli
1/2 stk
Rødløk
1/2 stk
Gul paprika
1/2 stk
Sweet chili-saus
1 beger
Olje
Salt
Pepper
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Ha chilisausen i stekepannen med grønnsakene når de er ferdigstekte.
Sett stekeovnen på 220 grader.
Fordel kyllingklubbene på et stekebrett eller i en ildfast form, og vend dem i litt olje, salt og pepper. Stek kyllingklubbene i ovnen i 25-30 minutter, eller til de er gjennomvarme.
Tilbered risen som anvist på pakken.
Kutt brokkolien i buketter, kutt løken i skiver og kutt paprikaen i staver.
Varm opp en stekepanne eller en wokpanne med litt olje til middels høy varme. Stek brokkolien i ca. 3 minutter til den har fått litt farge. Ha i rødløken og paprikaen, og stek videre i ca. 2 minutter. Krydre med salt og pepper.
Server retten med chilisausen.
Vel bekomme!