Hjemmelaget bolognese med spagetti og frisk salat
Ny oppskrift
Under 45 min
11 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
Basisvarer:
- Olivenolje
- olje
- pepper
- salt
Gulrot
1 stk
Rødløk
1/2 stk
Kinesisk hvitløk
1/4 stk
Glutenfri spagetti
200 g
Kjøttdeig
350 g
Moste tomater
1 flaske
Oregano
1 pakke
Oksebuljong
1/2 pakke
Restaurantsalat
1 pakke
Gul paprika
1/2 stk
Olje
Olivenolje
Salt
Pepper
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Server med frisk basilikum eller andre urter!
Skyll gulrøttene, og riv dem på et rivjern. Finhakk rødløken, og skrell og press hvitløken.
Tilbered halvparten av spagettien som anvist på pakken.
Varm opp en stor stekepanne eller en kjele med litt olje til høy varme. Stek kjøttdeigen i ca. 1 minutt på hver side, slik at det dannes en stekeskorpe. Hakk opp kjøttdeigen med stekespaden, og tilsett løken og gulrøttene. Stek videre i 3-4 minutter, eller til kjøttdeigen er gjennomstekt. Tilsett basilikum og oregano-krydderet, buljongen og de moste tomatene. La kjøttsausen småkoke i 3-4 minutter. Smak til med salt og pepper.
Kutt paprikaen i terninger. Ha paprikaen og salaten i en serveringsskål, og ha over litt olivenolje, salt og pepper.
Er du av typen som har krydderurter i vinduskarmen? Da kan du drysse noen blader over retten som en siste, smakfull finish. Både frisk basilikum og oregano kan gjøre seg - du bestemmer!
Vel bekomme!