Hjemmelaget bolognese med spagetti og frisk salat

Hjemmelaget bolognese med spagetti og frisk salat

Ny oppskrift
Under 45 min
11 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:

    Basisvarer:
    • Olivenolje
    • olje
    • pepper
    • salt
    Gulrot
    1 stk
    Rødløk
    1/2 stk
    Kinesisk hvitløk
    1/4 stk
    Glutenfri spagetti
    200 g
    Kjøttdeig
    350 g
    Moste tomater
    1 flaske
    Oregano
    1 pakke
    Oksebuljong
    1/2 pakke
    Restaurantsalat
    1 pakke
    Gul paprika
    1/2 stk
    Olje
    Olivenolje
    Salt
    Pepper
    Allergeninformasjon

    Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

    Slik gjør du

    Tips fra kokken:

    Server med frisk basilikum eller andre urter!

    Skyll gulrøttene, og riv dem på et rivjern. Finhakk rødløken, og skrell og press hvitløken.
    Tilbered halvparten av spagettien som anvist på pakken.
    Varm opp en stor stekepanne eller en kjele med litt olje til høy varme. Stek kjøttdeigen i ca. 1 minutt på hver side, slik at det dannes en stekeskorpe. Hakk opp kjøttdeigen med stekespaden, og tilsett løken og gulrøttene. Stek videre i 3-4 minutter, eller til kjøttdeigen er gjennomstekt. Tilsett basilikum og oregano-krydderet, buljongen og de moste tomatene. La kjøttsausen småkoke i 3-4 minutter. Smak til med salt og pepper.
    Kutt paprikaen i terninger. Ha paprikaen og salaten i en serveringsskål, og ha over litt olivenolje, salt og pepper.
    Er du av typen som har krydderurter i vinduskarmen? Da kan du drysse noen blader over retten som en siste, smakfull finish. Både frisk basilikum og oregano kan gjøre seg - du bestemmer!
    Vel bekomme!